2022-04-25
🤎Running烧🤎将军澳来而家有好多好嘢食,特别系有好多韩国餐厅,今次去咗位于Popcorn商场嘅Running烧食放题,庆祝朋友生日,每位$188,如果大家仲系学生,呢个系一个唔错嘅选择。佢呢度有午市套餐,连韩烧都有几款拣,仼君选择。🤍肉类呢到提供大众化嘅选择,包括:厚切猪腩肉、五花腩、雪花牛仔肉等,分别有腌制过同冇腌嘅,大家可以悉随尊便。我自己就觉得个好似厚切猪腩肉超好食,加埋泡菜,连生菜一齐包黎食,正!🤍海鲜估唔到呢度啲海鲜都几大份,估唔到$188都可以食到啲有质素嘅海鲜。🤍自助餐区自己可以去拣唔同嘅蔬菜去烧,仲有唔同甜品可以拎,亦都有唔同饮品拣📍 Running烧#boombu文青cafe#boombu将军澳————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍环境: 🤎🤎🤎🤎🤍服务: 🤎🤎🤎🤎🤍价钱: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤍🤍————————————
🤍肉类
🤍海鲜