餐厅: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
资讯:

蟹仙一向喺香港都好出名💪🏻今日咁啱book到位,所以特登去食一食😻店内环境宽敞洁净,灯光充足,一入到去,侍应已经好热情招呼我哋,而且即刻介绍餐单,对于第一次食蒸气火锅嘅我地,都感到好惊喜🫶🏻☺️☺️海鲜系非常高质😍😍一上到枱真系忍唔住哗出声🥰特别推介大赤虾,鲜味清甜,而且虾头嘅虾膏10分浓郁,喜欢吃虾嘅朋友绝对不能错过其次,仲有台湾九孔鲍鱼,都系十分鲜甜😋而且鲍鱼十分烟靭,十分爽口,特别推介大家食🥰最令我惊喜,简直系贝壳类🥰之前喺其他店舖食嘅贝壳,往往都要点豉油,但系今次可以直接不用点豉油,已经充满海水嘅鲜甜味,可以话系其他舖头做唔到🥹🥹大家嚟到一定要食!另外仲有琵琶龙虾,虽然样子比较特别,但系食落口就好似蟹加龙虾嘅混合咁,一嚟龙虾膏好多,二来肉质爽口,十分鲜甜🥰🥰🥰最后梗系唔少得招牌蟹啦😍😍😍😍果然系名不虚传,蟹膏非常多,而且蟹肉饱满嫩口,甚至职员会教你点样食得方便啲,不但只嘢食好,服务态度亦都一流, 10分推介大家去食😌😌

海鲜系非常高质😍😍一上到枱真系忍唔住哗出声🥰