2021-12-06
自从有咗宋王台站之后,九龙城就变得方便好多🤩🤩今次喺附近揾到间食酸菜鱼嘅试吓,觉得比起出面连锁式嘅餐厅更加抵食!酸菜鱼💰188喺香港食到嘅酸菜鱼通常都会同你计份量,呢间就统一嘅,一份就系大大煲😂😂 真系好大好多份量!四个人都食!同埋见到个汤底系有奶白色,应该系真系落咗鱼去煲汤嘅🤤 全部鱼肉都大大件,够爽滑,煲底仲会有红薯粉,大家记得捞起黎食!如果唔食得辣嘅可以好似我咁,一上菜就夹起啲辣椒,同埋放冻少少先至食,就唔会热同辣加埋🥵😂 干煸四季豆💰58虽然好多辣椒🌶️ 但识落啲豆系唔辣嘅,都几开胃~麻辣牛肉💰48呢个系男朋友想食嘅,我本身见到麻辣两个字好惊,但好彩都唔系好啦,仲有啲青瓜捞埋一齐中和返脆椒鸡软骨💰88呢份鸡软骨炸得啱啱好,如果配酒饮就一流!同埋份量系超级多😂 如果有得叫半份就啱啱好😂-总括而言,我哋两个人太睇小呢间餐厅嘅份量,因为全部都大大份好抵食!酸菜鱼值得推介👍🏻👍🏻 -人均消费: 💰 231(免加一) (服务费:每人$20)-餐厅: 有口福 地址:九龙城打鼓岭道15号地舖
自从有咗宋王台站之后,九龙城就变得方便好多🤩🤩
酸菜鱼💰188
干煸四季豆💰58
虽然好多辣椒🌶️ 但识落啲豆系唔辣嘅,都几开胃~
麻辣牛肉💰48
脆椒鸡软骨💰88
人均消费: 💰 231(免加一) (服务费:每人$20)
餐厅: 有口福
地址:九龙城打鼓岭道15号地舖