2024-02-11
👨🍳午市套餐$688 x2沙律🥗+前菜+铁板海鲜两品+铁板肉类一品+🍚炒饭+🫕汤+甜品🥞🥗烟三文鱼沙律好特别摆盘☺️ 一大片烟三文鱼包住啲沙律菜,侧边有黑醋泡泡点住食,超特别✨🐷菠萝巴马火腿 火腿包住菠萝上面配住cream cheese再点埋柚子酱超好清新😍😍配搭超正❣️好有心机!鲍鱼蒜香多士帆立贝真心呢个超好食🤤🤤多士系铁板上烘得超脆加埋鲍鱼 口感超丰富😍😍鲍鱼好弹牙‼️‼️侧边仲有柚子味泡泡同竹炭 可以自行点住食~帆立贝都唔错👍👍🐷秋田猪 、🐥宫崎鸡 见住大厨好用心甘慢慢煎,仲要摆盆劲靓😍有樱桃萝卜雕刻造型成个蘑菇🍄真系超可爱☺️我觉得鸡扒比猪扒更加出色😳😳煎得岩岩好之余仲好嫩口‼️‼️点住菜汁食超正😍❣️❣️猪扒其实都唔错 质感都唔会好鞋同干身👍🍚海胆炒饭铁板烧个灵魂一定系炒饭‼️‼️珍珠米炒得粒粒分明,啲炒饭材料都丰富,可以🆗🫕猪肉球味噌汤超中意佢既味噌汤😍😍煮得好好‼️猪肉球都系好有心机👏👏🥞吉士红豆🫘班戟佢即场整班戟好有𝐅𝐞𝐞𝐥😳😳好少铁板烧系食班戟‼️见到隔离台系庆生 师傅即场张2块班戟叠上成为一个蛋糕插上蜡烛都几得意,仲播埋生日歌,好有气氛~❣️ 入面系吉士同红豆,吉士唔会好甜,同班戟好夹😳☺️👏
🥗烟三文鱼沙律
🐷菠萝巴马火腿
鲍鱼蒜香多士帆立贝
🐷秋田猪 、🐥宫崎鸡
见住大厨好用心甘慢慢煎,仲要摆盆劲靓😍有樱桃萝卜 雕刻造型成个蘑菇🍄真系超可爱☺️
🍚海胆炒饭
🫕猪肉球味噌汤
超中意佢既味噌汤😍😍煮得好好‼️猪肉球都系好有心机👏👏
🥞吉士红豆🫘班戟
佢即场整班戟好有𝐅𝐞𝐞𝐥😳😳好少铁板烧系食班戟‼️见到隔离台系庆生 师傅即场张2块班戟叠上成为一个蛋糕插上蜡烛都几得意,仲播埋生日歌,好有气氛~❣️ 入面系吉士同红豆,吉士唔会好甜,同班戟好夹😳☺️👏好味👍👍🍺麒麟生啤 $88
饮住啤酒叹住铁板烧好正❣️❣️👏👏超𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥👏