今次系是第三次帮衬喇,上两次挂住食唔记得影相,所以都无写食评。因为觉得呢间餐厅真系几好,好想推荐下所以今次终记得影相写评。三次帮衬都系外卖,经OpenRice order重有折,所以更低食,佢哋啲咖喱好多香料同好多料,今次个印式烩羊肉真系食极都有肉,咖喱什菜就多到可以剩低夜晚食,唐杜里鸡肉质鲜嫩多汁味道鲜美,最喜欢佢嘅印度虾肉饭,大概有7,8只虾,啲虾食落好新鲜好爽好有虾味,炒饭落足香料饭炒得干身唔油,非常高水准。烤饼试咗4,5种,每种都非常好食,最紧要系唔配其他喇就咁食都非好食,今次就试埋芒果拉茶,无论乳酪同芒果味都非常浓厚,系我至今饮过嘅最好味嘅芒果拉茶,而佢哋算系至今食过最好嘅印度餐厅,希望佢哋可以客似云来,咁我可以有多个地方开饭😋
2025-01-19
1 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
生日