2019-11-10 129 浏览
见到网上面咁多好评,于是想系午餐嘅时段就上嚟试吓。今次拣左2-course既lunch set。Appetiser方面,我就拣咗汤,soup of day系南瓜汤,汤嘅味道非常之浓郁,非常creamy ,有少少好像好似食紧南瓜蓉咁,所以呢可以配上餐包一齐食。主菜方面,我今次就拣咗加拿大带骨豚配蒜香香草汁。一开始已经见到佢嘅卖相唔错,伴碟好精致,豚肉唔单止好大块仲非常之厚身,配上香草汁感觉会唔会非常干身,肉质亦都尚算乱嫩滑,个人呢好钟意食伴碟嘅薯仔,食落口有一种外脆内软嘅感觉,再配上烧左嘅蕃茄,感觉唔会好油腻。整间餐厅嘅比我嘅感觉系唔单止好阔落,坐系窗边阳光亦都好充足成间餐厅望落去非常之光猛,适合一班人系舒适地下午嘅时间倾吓计。下次中午时间如果想食好少少都会再嚟返呢一度。

见到网上面咁多好评,于是想系午餐嘅时段就上嚟试吓。

今次拣左2-course既lunch set。

下次中午时间如果想食好少少都会再嚟返呢一度。
2019-11-06