2022-09-07 93 浏览
今日朋友带我去旺角食鸡煲,呢间鸡煲一个价钱,一百二十分钟任饮任食,性价比好高,所以即刻去试下。晚餐有三个选择,套餐A 雪花肥牛,特级肥牛 成人208元,如果七点前离坐168元套餐B 雪花肥牛,特级肥牛,美国安格斯牛颈脊,广岛蚝,手打虾滑,半壳扇贝,指定啤酒任饮,成人每位248元,七点前离座208元套餐c,雪花肥牛,特级肥牛,美国安格斯牛颈脊,美国安格斯牛小排,澳洲M5和牛肩卷,广岛蚝,手打虾滑,半壳扇贝,指定啤酒任饮,成人每位288元, 七点前离座248元。入面座位非常阔落,冷气仲好冻,怕冻嘅朋友仔就要带件外套🧥今日朋友唔系太肚饿,所以就选择咗套餐A,首先嚟一个香辣惹味嘅鸡煲,鸡肉非常入味,而且肉质新鲜鸡味香浓,最钟意就系食上面嘅芫茜,洋葱,全部都好入味,加上有少少辣特别香口虽然牛肉只有雪花肥牛,同特级肥牛,但系其他火锅配料非常之多,鸭血,牛柏叶,响铃,鱼皮,花胶,鳝片,水尤,脆肉鲩,食咗咁多样火锅配料,全部都好新鲜,脆肉鲩爽口弹牙,鱼肉味香浓,加上鱼腩位有啲鱼油脂肪,味道更加正仲要非常鲜甜,非常满意鲜虾size属于中等,但系虾肉结实爽口弹牙,一食就知道系好新鲜。仲有我最钟意食嘅鹅肠每
晚餐有三个选择,
入面座位非常阔落,冷气仲好冻,怕冻嘅朋友仔就要带件外套🧥
今日朋友唔系太肚饿,
所以就选择咗套餐A,
首先嚟一个香辣惹味嘅鸡煲,
加上有少少辣特别香口

牛柏叶,响铃,鱼皮,花胶,鳝片,水尤,脆肉鲩,
味道更加正
仲要非常鲜甜,非常满意

鲜虾size属于中等,
但系虾肉结实爽口弹牙,一食就知道系好新鲜。
仲有我最钟意食嘅鹅肠
每一条都非常爽口
新鲜又唔会太肥

另外仲有墨鱼滑墨鱼滑上面有少量嘅蟹子,入口爽口弹牙,仲食到啲墨鱼粒👏🏻真系好好味🤩
黑豚肉唔会太肥,仲有猪肉味,猪肉能够做到咁爽口,我非常满意

饮品方便可以自行到雪柜选择,另外仲有自家制饮品比较健康。

蔬菜就可以自行到出面雪柜自取,大约有六,七种蔬菜畀你选择,蔬菜非常新鲜,全部鲜绿色,洗得非常干净,令食客食得放心

钟意食甜品嘅,出面有部软雪糕机,
另外仲有大量配料
最钟意食雪糕嘅我真系食到停唔到口