2022-06-08 148 浏览
⚡️鲗鱼涌新开🎌日式料理店🎋餐厅装修以木为主,空间感足够,感觉舒服,门口都几有特色🎋🪑📸🤟🏻 🎏Lunch set跟前菜、季节沙律及味噌汤前菜同麻酱沙律味道正常,味噌汤够热,几好饮😋🍱北海道三重奏海鲜丼 $198有吞拿鱼,帆立贝及甜虾🤤刺身全部大大块,食落好新鲜😋寿司饭醋味唔算重👍🏻要赞下佢嘅Wasabi好得,应该系新鲜磨嘅😝🍱特选丰洲季节海鲜丼 $188有油甘鱼、三文鱼、左口鱼裙边同埋甜虾😍旁边仲有些少嘅蛋丝同埋腌制🧄蒜粒,色彩好丰富🫶🏻刺身好新鲜,食完成个丼好满足呀😝总结💕环境舒服,有🎌日式feel😛整体食物质素几好,刺身好新鲜,性价比ok👍🏻假期lunch时间都几多人食,仲见到两枱🇯🇵日本人!餐厅除咗有卡位,吧枱,仲设有VIP房,间房好靓,啱晒一大班人聚会😛睇Menu见到除咗有一般定食、散叫外,原来仲有Omakase🤩
⚡️鲗鱼涌新开🎌日式料理店

🎏Lunch set跟前菜、季节沙律及味噌汤
前菜同麻酱沙律味道正常,味噌汤够热,几好饮😋
北海道三重奏海鲜丼
北海道三重奏海鲜丼 定食