2023-08-02
同男朋友仔三周年纪念当然要食餐好既😉我一直好想食既Omakase呀🥰今次尖沙咀呢间价钱唔贵又高质👍🏻成日见到既都起码要2千以上一人,今次呢到分别有$1380同$1680一个人我就拣左平小小既$1380🔸6款刺身,7款寿司,卷物,茶碗蒸,当归汤,甜品🔸鳕鱼脆片🔸海胆豆腐🔸柚子青柠汁生蚝配香印提子🔸柚子啫喱㔹酒生蚝配紫苏花🔸富山湾白虾岩手县紫海胆🔸三文鱼籽配吞拿鱼蓉岩手县紫海胆🔸火灸响螺培青柠汁🔸茶碗蒸🔸柚子八爪鱼🔸黑木雕鱼头🔸冲绳苦瓜总括然而:食物方面无论系刺身、寿司、卷物、茶碗蒸、汤、甜品,都一样做到好出色,所有食物厨师都好细心咁调制,上每一道菜色之前都会同我哋讲解来源及制造方法🩵令我最回味无穷嘅就系成晚食咗好多海胆🩷仲要系我最爱嘅😍起码都有3道菜色系海胆嫁🫣平时平平地喺出边食海胆刺身,都成$200啦!而家千几蚊渣,真系物有所值😍另外环境方面,虽然座位唔系好多,所以记得佢之前一定要Book啦!佢每晚招待嘅人数唔多,所以服务真系超级好👍🏻好舒服甜品🍮好少食Omakase会有甜品嫁,呢个就系我觉得最特别,最出色嘅地方!首先系日本嘅蜜瓜💚连啲餐具同碟都系冰凉嫁🧡
同男朋友仔三周年纪念当然要食餐好既😉
我一直好想食既Omakase呀🥰