2021-04-25 74 浏览
好似好耐冇同啲好姊妹食饭,今晚趁呢位好姊妹做完运动梗系要带佢食餐劲㗎啦。其实呢间餐厅喺佢屋企附近佢想试好耐㗎喇,而我就比佢个招牌吸引到。入到去佢主打系食pizza所以有好多唔同嘅款式俾你拣,最特别嘅系原来呢度你可以要求佢帮你整做心心Pizza,啱晒情侣拍拖嚟表下白。但我哋今晚就嗌左个普通嘅圆形细Pizza,特色吞拿鱼。细细个嘅份量啱啱好,满满嘅芝士厚厚嘅饼底,见到都觉得好足料,真系啖啖吞拿鱼。另外我哋嗌咗佢两件招牌炸鸡嚟试吓,睇到佢炸到脆卜卜咁,真系好有罪恶咁㗎。一切开仲好Juicy 添。另外我哋仲嗌多咗个猪扒焗饭,今次真系嗌多咗,因为其实食完pizza加炸鸡都已经饱饱地。好彩佢每样嘢嘅份量唔会太多,但系就一定好足料,满满嘅芝士绝对唔会少。

但我哋今晚就嗌左个普通嘅圆形细Pizza,特色吞拿鱼。

一切开仲好Juicy 添。

2021-04-23