2021-02-01 435 浏览
试过就算,问下佢价钱同点卖,问佢辣可唔可以另上,就黑口黑面咁,叫左盒原味手撕鸡捞面 $35,加海蜇 $11一叫完佢地就拎左一个捞好左既面出来,再夹出面卖紧个d 青瓜手撕鸡!夹完青瓜手丝鸡,个女仔一条一条海蜇咁夹,夹一条望住个老板一次,好似好惊咁,点解既........ 虽然睇样海蜇好似好硬咁,其实几好食,但分量就真系得几条,都知道海蜇系贵嘢,明白既!本来以为佢地得5条鸡,但原来唔系!我怪错佢地,因为食到底个面都有几条鸡丝架!一早捞好既面好散好粉,味道好一般,鸡既质地唔算好差既,系某d 鸡皮有小小黑,同埋个味唔好食同有D怪,送左盒维他绿茶,都系卖$46 蚊, 学生仲可以减 $5 ,唔好食都正常!

外卖自取