2022-05-18 368 浏览
.@elzer.olivier 新开嘅日法餐厅, fine得黎够causal, 几钟意佢地嘅booth seating“Raw”嘅部分都几fusion, 好似“法式烟鲭鱼”配左芥末墨汁Mayonnaise, “慢煮八爪鱼”配海胆泡沫, 不过个人就觉得酱汁浓左啲, 盖过左海鲜嘅鲜味全港首创嘅YAKIFRENCHY, 推介个”勃良田螺”, 整到好似芝士球里面包住田螺👍🏻 其他就不过不失全晚嘅亮点当然系主菜”魔鬼鱼"同"炭烧法国鸭胸", 上网见到超多人介绍, 试过就知真系值得一试, 前者鱼肉超滑, 后者味浓又嫩,仲有微微炭香👍🏻总括就系值得一试!.🔻🍽 Clarence📌 地址: 中环砵甸乍街45号H Code25楼.#tummysreadyatcentral #tummysreadyforwestern #tummysreadyforfrench #tummysreadyforjapanese

总括就系值得一试!
🔻
🍽 Clarence