餐厅: 大家樂 (電訊一代廣場)
资讯:

2022-01-26 362 浏览
大家乐相信无一个香港人无听过大家乐, 而大部分人都应该有食过. 大家乐都出品唔少名物. 例如厚切焗猪扒饭,芝士肉酱意大利面…..大家乐咁多人食其中一个原因好大机会系佢够平!!就算系晚市, 大部分饭餐都只系$50有找仲包野饮. 粮尾恩物.身为打工仔既我都食唔少, 今日早左少少起身, 就去左食佢地既早餐.简左个鸡扒炒蛋套加$7要多左个雪菜肉丝米.鸡扒配上洋葱汁好好食, 鸡扒好嫩仲要好多汁. 面包都烤到脆身附上牛油一齐食, 绝配.炒蛋应该落左牛奶炒, 有微微牛奶香, 但唔会无晒蛋味, 炒得刚刚好.雪菜肉丝米好大碗, 都只系加$7好抵, 我一个女仔都唔系好食得晒全部野食.下次都系唔好眼宽肚窄,哈哈. 大家身边实有间大家乐系附近, 又平又方便, 食物质数对得住佢价钱, 超晒班.
大家乐

简左个鸡扒炒蛋套加$7要多左个雪菜肉丝米.