睇过评语话差我都唔信,今次真系极之唔满意白面服务员戴住口罩都感受到你几唔钟意呢份工,黑面、晦气、唔理人嘅倒米嘅服务,点解仲系度做⋯⋯朋友好钟意食呢间抹茶窝夫,1号终于去咗食,去之前睇定评语,知道服务极差,我都谂会唔会人哋唔好彩,食物好食都试吓啦,点知⋯入去讲左食1小时,咪拿拿声叫意粉、烟三文鱼pizza, 谂住中途先叫热咖啡加窝夫,等左10分钟有意粉上,都系一般般,但pizza 上枱系冻嘅🤦🏻‍♀️,唉!我哋仲笑住讲唔通要就埋啲烟三文鱼,奉劝大家千其唔好试!想点第二round,咖啡同窝夫,我哋叫极唔理,再大声少少,佢认完又唔理,隔离人哋埋单就即刻做,我再叫又要转头😥拎个餐牌放底又走,问佢嘢又晦气,之后完全冇视,最后系冲咖啡个男仔落单,执碟又系另一位厨房阿姐出嚟,佢应该净系会做抹枱同喷消毒,人哋食紧嘢都惊左佢🤦🏻‍♀️真系似赶客啰真心赞佢哋嘅窝夫好食,不过睇番评语,呢位女侍应应该赶走唔少客啰
睇过评语话差我都唔信,今次真系极之唔满意

2022-01-01
  • Waffle