2018-05-08
今晚同阿哥黎个烛光晚餐,佢带我黎金钟一间商业大厦里面嘅bricklane,几chill几舒服!有个area for小朋友,好细心!假日for一家大细黎lunch都唔错!阿哥叫左set menu,几抵食。我想试下其他野,所以散叫,之后一齐share!crabmeat tomato salad $158个suace系passion fruit 整的,几refresh几特别!同啲crabmeat又真系几夹㖞!kobe rib eye $345叫左medium rare, 阿哥好钟意,话一咬已经知系靓野!我冇佢咁识食,不过都觉得好香好好味。仲要劲大块!orange cheesecake $52我入餐厅前见到出面个蛋糕柜已决定非叫甜品不可!呢个cheesecake可能系因为orange flavor嘅原因,所以一啲都唔heavy!好满足!Bruch menu几吸引,下次再一家人黎捧场!
crabmeat tomato salad $158
kobe rib eye $345
orange cheesecake $52
Bruch menu几吸引,下次再一家人黎捧场!