2024-08-16 76 浏览
我同家姐喺海之恋商场逛街,买完嘢觉得有啲肚饿,经过见到呢间日本拉面馆都几出名,而且人 潮都唔算太多,就入去试吓🤔菜单有好多种类嘅面食可以拣,大部分都系捞面。店家仲好贴心咁教顾客点样正确食捞面。✨鸡白汤拉面 汤底经过几个钟嘅熬制已经熬成奶白色,汤底非常浓郁,配上弹牙嘅面条同一堆配菜,有叉烧、 鸡肉片、溏心蛋、紫菜、葱花同埋竹笋,十分丰富。鸡汤鲜美嘅味道温暖咗我哋嘅心同胃💜✨正宗全料东京捞面 面一端上嚟我哋就觉得名冇取错,真系全系料!肥而不腻嘅叉烧、仲有两种蛋(生蛋黄同溏心 蛋)、紫菜、葱花、韭菜、竹笋,睇落就非常满足!浓郁嘅酱汁,配上煮得软硬适中嘅面条,再加上 配料一齐食,真系令人回味无穷🤤

✨鸡白汤拉面

✨正宗全料东京捞面