2022-08-28
呢日亚女攞咗假要出铜锣湾办点事,办完事又难得闲日,于是就揾间烧肉放题慢慢叹吓餐厅主打120分钟任食美国同澳洲和牛烧肉放题,提供四款套餐选择,丰俭由人海鲜头盘每枱都会先送上刺身拼盘,包括有带子、八瓜鱼、油甘鱼、剑鱼腩、北寄贝、三文鱼、甜虾同生蚝,味道鲜甜无雪味,但注意只有三文鱼、剑鱼腩、北寄贝同八瓜鱼可以任意追加我哋叫咗七十八品料理,店员会先送上一盘料理里面主打的肉类,例如澳洲和牛肉眼、和牛西冷、和牛胸腹同其他肉类,等我哋试吓边款好味再追加原件薄切美国肉眼扒好大块,油脂甘香,肉质松化厚切牛舌喺我至爱,有咬口又无臊味;澳洲和牛肉眼同和牛西冷同样出色,油脂密布,肉质软腍又唔韧薄烧澳洲和牛牛肋肉,牛肋肉油脂丰腴甘香,食时蘸点酱油蛋黄可减低油腻感仲叫咗大虾、南瓜、蕃薯、冬菇同茄子天妇罗,全部都喺新鲜即炸上枱,入口热辣酥脆最后食得太多肉觉得有点腻就点咗个清汤豆腐锅消消滞亚女就点咗个泡菜杂菌锅,话刺激吓味蕾准备再战甜品雪糕有三大品牌,不过净喺食呢个品牌都够晒啦饮品都有好多种类选择,全部任饮不过想饮酒的话加$48就可以任饮啤酒、红酒、白酒、日本清酒、梅酒同柚子酒
海鲜头盘
原件薄切美国肉眼扒好大块,油脂甘香,肉质松化
最后食得太多肉觉得有点腻就点咗个清汤豆腐锅消消滞
亚女就点咗个泡菜杂菌锅,话刺激吓味蕾准备再战甜品
雪糕有三大品牌,不过净喺食呢个品牌都够晒啦
饮品都有好多种类选择,全部任饮