2009-09-11
一向在 weekend 想在旺角找一个静静地既地方都无乜可能, 今日同朋友行行吓街, 刚好收到个女仔张传单有新开 cafe, 就上去试吓啦!感觉不错, 好钟意呢度坐位够阔,这里感觉好舒服, 仲有一个台, 可以好 relax 咁坐, 又有咕o臣可以揽,感觉好 warm, 这里的 staff 又nice.我O地总共叫了: 肉酱批批, 白汁杂菌长通粉, 香草海鲜意粉饮品: 薄荷 cappuccino, 玫瑰花茶, 蓝莓乳酸沙冰甜品系 new york & blue berry cheese cake+个小食: 招牌鸡亦 呢度有自创的批批, 几得意, 叫咗个肉酱批批, 白汁杂菌长通粉, 老板话迟d会转 menu , 又特别整咗个香草海鲜意粉比我o地试~好有惊喜,居然一间普通 café既嘢食有餐厅水准~饮品叫咗薄荷 cappuccino, 薄荷好香不会太甜,又不会太浓,好易入口~玫瑰花茶,用蜂蜜配的,好香,估不到可以和花茶咁甲~几特别蓝莓乳酸沙冰,好惊讶d沙冰居然可以咁棉~~哈哈~最紧要又系唔太甜~感觉好 fresh甜品系 new york & blue berry cheese cake,c
+个小食: 招牌鸡亦
好有惊喜,居然一间普通 café既嘢食有餐厅水准~
玫瑰花茶,用蜂蜜配的,好香,估不到可以和花茶咁甲~几特别
甜品系 new york & blue berry cheese cake,cheese 好香~~
招牌鸡亦 OK~都几入味~
虽然今晚好多人, 但都不会太嘈, 又有音乐伴奏, 感觉好 relax~~
我念下次来旺角, 想好好地休息吓, 一定会来这里~~!