2016-06-20 449 浏览
weekend训够先同住系大围的朋友去街, 2个连早餐都未食, 不如食埋先出去行.队长会觉得古朴年代坐得舒服过屋子咖啡的, 因为地方大D, 而且食物选择会多D, 同埋份量大D, 正餐既份量, 我拣左all day breakfast食, 份量够, 味道就普通啦, 一般香肠烟肉, 只系特别D有牛角酥, 唔系几块方包, 不过都系行货野, 至于杯咖啡, ok wor, 奶泡够"蓉", 而且杯咖啡够热, 拎埋黎先会闻到阵阵咖啡味架麻, 饮落就略嫌D豆唔够香..........利申: 唔系想继续践屋子, 不过发觉佢水准下降, 相对上古朴年代整体比水准下降既屋子好, 特别系杯咖啡, 去cafe饮咖啡系正常事, 连杯咖啡都做唔到基本要求, 唔好叫自己做cafe, 而且古朴年代食物既水准都OK, 价钱唔算平, 但都比番甘既份量我, 起码唔驶再去食多餐, 听闻夜晚会有live band, 未试过, 有机会揾埋班沙田友去试下~
午餐