2016-02-14
同朋友行左好耐,谂左好耐都唔知下午茶食乜好。行行下经过炖奶佬,见到门口menu tea set有鸡脾,完全比佢吸引住!无谂甘多就走左入去,医饱个肚先讲! 由于我地二人都好想食鸡脾,所以嗌左两个下午茶都系有炸脾既!不过其实佢下午茶仲有好多选择,有十八款甘多。 呢份我既,炸脾配薯角。其实炸脾系我心目中可以分两大款,一系好似kfc果种炸到个皮好厚好脆但食完成口都系油,二就好似烧鸡脾甘层皮薄d,我就prefer 第二type2,好明显呢只炸脾系第二type! 不过就干左小小,切果时无乜汁流出黎,但够味既,都几好食。 朋友都想食炸脾,为左同我食唔同既野,佢嗌左多士。我食左一啖,几脆,查埋牛油同炼奶,唔错! 下午茶可以加$6有多个雪菜肉丝米,劲多雪菜啰,好抵食。 同朋友都各加$8升级特饮。冻奶茶都加$3,不如加$8 trytry呢杯特饮恕小妹愚昩,红豆冰饮得多,奶茶红豆冰就第一次饮。利申奶茶控,忍唔住嗌左杯试下。味道ok, 不过红豆味唔出,沉在杯底,饮完先食到红豆忌廉也令奶茶更滑,味道都几好 今次坐系卡位,同朋友食左差唔多成粒钟,都无赶我地走,哈哈!每人大约五十蚊埋单,甘就渡过
下午茶可以加$6有多个雪菜肉丝米,劲多雪菜啰,好抵食。
同朋友都各加$8升级特饮。
冻奶茶都加$3,不如加$8 trytry呢杯特饮
味道ok, 不过红豆味唔出,沉在杯底,饮完先食到红豆
忌廉也令奶茶更滑,味道都几好
今次坐系卡位,同朋友食左差唔多成粒钟,都无赶我地走,哈哈!每人大约五十蚊埋单,甘就渡过了一个悠闲的下午~~