餐厅: 屋子咖啡
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-07-04 125 浏览
悠闲嘅平日下午又系我去揾食去chill嘅时候,先前旧舖环境都唔错,而新舖就更加chill!装修主要走偏和式简约风同木系设计,令人感觉悠闲又舒服。而食物方面主要系日式定食同埋靓靓打卡甜品☺️ 便当组合 -便当+冷/热配菜 🍱酱油蛋汉堡饭便当汉堡牛味重之余仲成个拳头咁大旧,上面放左只酱油渍蛋,捞饭一流😚配菜方面就拣左起司年糕,外脆内软之余仲有流心芝士馅!!不过个人都系钟意食咸味嘅芝士多d 另外散叫咗🥚木鱼花玉子烧 木鱼花带出咗个香味,连埋d沙律酱,系大阪烧嘅味道呀😋甜食组合 - 甜品+饮品铁观音奶油脆脆双层窝夫 (+$5)上菜前一直以为系格仔饼/牛角窝夫咁,点知出到嚟成个🍩咁,整体做到外脆内软,都几满意。而个cream就有浓浓嘅铁观音茶香,配合埋d焦糖脆脆,成件事几夹,超好食!最后再加返杯冻美式作为呢餐完美嘅ending☕️

便当组合 -便当+冷/热配菜

🍱酱油蛋汉堡饭便当

另外散叫咗🥚木鱼花玉子烧
木鱼花带出咗个香味,连埋d沙律酱,系大阪烧嘅味道呀😋

甜食组合 - 甜品+饮品

铁观音奶油脆脆双层窝夫 (+$5)

最后再加返杯冻美式作为呢餐完美嘅ending☕️
铁观音奶油脆脆双层窝夫