2023-12-15
放假唔想四围去 近近哋就去奥海城食个lunch🍽️想坐得舒服啲嘅 The Point Kitchen就系一个好选择 装修感觉偏向温馨优雅 而且够宽敞Lunch有set 亦都可以选择单点✅ꕥ 乌鱼子海鲜肉酱意大利猫耳朵面好钟意食猫耳朵面❤️粒状嘅粉容易食又有嚼口 汁酱系龙虾汁 好鲜味 入面仲有一粒粒虾肉同贝肉 ꕥ 夏威夷烤鸡披萨主材料系烤鸡肉🐔虽然烤过但肉质都嫩 同菠萝都几夹 加埋蕃茄酱 酸酸地甜甜地 味道都好融合其他配料甜椒/红洋葱/芫荽等 令成个Pizza望落好色彩缤纷🌈ꕥ 咸蛋黄脆炸鸡翼鸡翼超大只😆外层几脆 食落渗出淡淡咸蛋黄味 仲有个蛋黄酱 加咗墨西哥辣椒 少少辣辣地够惹味🌶️饮品有好多款选择 Cocktail/Mocktail/Juice/Tea/Coffee等等 我就饮返杯咖啡醒神吓☕️caramel latte味道啱啱好 唔会太甜 朋友就叫咗杯mocktail Sparkle Fizz 水果口味都几清新🍹
Lunch有set 亦都可以选择单点✅
ꕥ 乌鱼子海鲜肉酱意大利猫耳朵面