2020-02-19 677 浏览
今年情人节都无乜庆祝既心思求其系附近揾间人少少既餐厅食饭就算我地七点初头无乜人,走个阵八点几都约七成满架有几种set 餐,我地拣左$368 二人set, 有个主食可以选扒类先上汤,质地属杰身,都有d 南瓜味不过食唔到南瓜蓉沙律菜尚可,水准正常鸡翼唔系脆身个种,似蜜糖鸡翼但无蜜糖如果面头系蜜糖应该更加正其中一主食叫左泡心强意粉,整开流心蛋沟埋d 意粉黎食,味道都唔错牛柳上台~~其实上台已经全熟甘滞,所以唔明点解仲要有果个自己煎扒既位。。牛柳都几嫩但牛味不足甜品除左食到面头系朱古力粉。。。入面我谂系普通cheese cake?!......um....睇黎都系送货反而野饮叫热茶类,佢会用pot 上,依种做法几好,唔驶咩成本,但客人会觉得唔同d, 会似番系高级少少既西餐厅加埋一约$200 一个人,其实晚餐甘既水准真系可接受~~
今年情人节都无乜庆祝既心思

求其系附近揾间人少少既餐厅食饭就算

我地七点初头无乜人,走个阵八点几都约七成满架

南瓜汤

先上汤,质地属杰身,都有d 南瓜味

不过食唔到南瓜蓉

三文鱼沙律

沙律菜尚可,水准正常

鸡翼

鸡翼唔系脆身个种,似蜜糖鸡翼但无蜜糖

如果面头系蜜糖应该更加正

流心蛋意粉

铁板牛柳

牛柳都几嫩但牛味不足

甜品

加埋一约$200 一个人,其实晚餐甘既水准真系可接受~~
2020-02-14
庆祝纪念