(非会员)
2008-02-16 3 浏览
情人节收工后,夜晚八点约左男朋友系铜锣湾食饭,我地念住食寿司,但板前多人到爆,于是行左阵,见到统统对面有间寿司店,系冇Booking 既情况下去呢间寿司店。等左二十分钟终于有位,入到去个场觉得好细,呢间寿司店佢地啲员工话新开,所以冇餐牌...咁谓有点纸啰...啲野食都唔系等左好耐就有,除左个鹅肝同特上海鳗比较慢啲,我叫左个女仔帮我跟,好快就有啦! 好开心,因为我最钟意食鹅肝寿司,个女仔好好人家,佢见到我男朋友送花比我,惊我坐回转唔够位放花,好helpful 地帮我keep 起啲花,差唔多食完既时候,我叫埋单,仲帮问我有冇野未来,最欣赏既一样野系,我男朋友系用信用卡埋单,佢过到来同我男朋友讲"两位多谢哂,黄先生请签名"。竟然有咁细心既人,我食咁耐野都系第一次遇到,事后问呢个女仔叫咩名,佢以为我想投诉,而家答你答覆你公司唔系呀,我想赞你地呢位员工--亚茔。咋日情人节,呢间野既食物水准拍得住板前,价钱亦唔算太高,呢个系估唔到,日后我都会再来。