2018-02-12
情人节向来都唔喺2月14日先庆祝😎深爱的话,天天都是情人节啦!所以L小姐同我日前已经开始庆祝,日前就贪得意去咗旺角😝😝试呢个层层浪漫套餐!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘快人快语💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣新麻蒲单单于韩国已经有多达430间分店,其分店更加遍布世界各地,本港店内装潢主要仿照韩国分店而成,而味道则遵照韩国传统,J先生特别欣赏其炉边烤蛋,比一般烧肉店嫩滑!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣一般本港既韩烧都会有韩国Oppa驻场,不过旺角分店就清一色香港型男,所以迷恋韩仔既你,请移玉步去铜锣湾分店吧!😝😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快评💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1⃣层层浪漫情人节2人套餐💲498💭第一层暖暖心型紫菜包饭😳😳💭饭比一般厚,所以口感一般😣😣💭但配合埋自家泡菜味道都唔错🤤🤤💭五花韩牛韭菜卷好浓牛味😍😍💭而且配合韭菜食显得无咁油腻😆😆💭不过要烧得比较有技巧,韭菜易烧焦😳💭二东特技牛仔骨油脂丰富😍😍💭而且分量十足,配合酸酱油食最夹🤤💭新麻蒲特级牛仔骨牛味好浓😭💭但口感唔够入口即溶😣😣💭所以适宜包生菜而食😳😳💭甜品糖豆雪花冰d朱古力脆脆好
深爱的话,天天都是情人节啦!
所以L小姐同我日前已经开始庆祝,
日前就贪得意去咗旺角😝😝
试呢个层层浪漫套餐!
💘💘💘快人快语💘💘💘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘慢慢品,快快评💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1⃣层层浪漫情人节2人套餐💲498
💭第一层暖暖心型紫菜包饭😳😳
💭饭比一般厚,所以口感一般😣😣
💭但配合埋自家泡菜味道都唔错🤤🤤
💭五花韩牛韭菜卷好浓牛味😍😍
💭而且配合韭菜食显得无咁油腻😆😆
💭不过要烧得比较有技巧,韭菜易烧焦😳
💭二东特技牛仔骨油脂丰富😍😍
💭而且分量十足,配合酸酱油食最夹🤤
💭新麻蒲特级牛仔骨牛味好浓😭
💭但口感唔够入口即溶😣😣
💭所以适宜包生菜而食😳😳
💭 甜品糖豆雪花冰d朱古力脆脆好香🤤🤤
💭同炼奶雪花冰好夹,西瓜味雪条都几清新🤣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔘重有两杯饮品跟餐,可以适当去腻
🔘想再浪漫d,可以$128追加芝士焗原只龙虾
🔘平心而论,呢个套餐喺无自家既放题咁抵😝
🔘但胜在意头十足,男士们又少一个烦恼啦😎