2012-02-23 193 浏览
上星期情人节book左呢度同新女友庆祝,地方都几细,用膳时间有个几两个钟,唔系唔够,但呢啲节日梗系想慢慢食饮下酒咁,我见无乜人嗌酒,可能系因为饮唔切。我地order左个A5和牛同海鲜set。汤底- 鱼汤,日本豉油。一个set有蚬汤(好味!)劲多菜,一碟肉,乌冬同甜品。第一次食A5和牛,嫌佢有少少肥但入口即溶,我like用个豉油汤底煮牛,鱼汤煮海鲜,个美女姐姐提议先放个虾头落汤,最后饮埋个汤会好味啲,又真㖞!海鲜里面既蚝劲得!虾同带子唔错,大蚬就无乜特别lu。甜品系雪米滋,皮薄,加埋两粒心形朱古力,都几细心,Like左!两个人食左一千蚊度,情人节黎讲都算无被人锯!佢地都系用返平时既menu,无特别加价!题外话:女侍应巧靓女,希望女友唔好以为我来系这个原因

海鲜里面既蚝劲得!虾同带子唔错,大蚬就无乜特别lu。

题外话:女侍应巧靓女,希望女友唔好以为我来系这个原因
2012-02-14
庆祝纪念