2020-03-14 95 浏览
情人节果日去左KOOL酷厨食西餐,而且提前一个星期己经订左枱 ,当日有得食最喜欢嘅牛扒,而且当晚灯光调教得好暗都几配合到情人节嘅气氛。而且近期因为疫情蔓延,只要岀示医护人员证,医护人员并会享有50%折扣,觉得酷厨亦为香港岀一分力 鼓励医护人员谨守岗位👍餐厅都比较注重用消毒方面😃服务员主动为我哋提供清洁酒精。情人节嘅Menu套餐 我就选择左食西冷牛扒😌男朋友就选择食龙虾汁扁意粉,卖相两样都好靓🤩最岩打卡,套餐仲包左一杯热饮,但系我哋就另外叫咗朱古力芝士奶盖😚觉得好好饮🙈仲饮咗个精选餐汤 粟米忌廉汤🌽仲叫左个啤酒薯条🍟卖相几好睇、味道又好够味👍令人回味无穷😊总结来说😌服务人员态度都非常好 、感觉亲切食物质素亦配合得上价钱。

总结来说😌服务人员态度都非常好 、感觉亲切
食物质素亦配合得上价钱。