2018-07-24 4845 浏览
最近头头碰著黑,决定收工要食番餐好既充下电。首选系㨂个靓既地方,要坐得舒舒服服。✨入到黎真系几好feel, 打左灯既湖水绿砖墙,上面放左好多花花草草,加埋窗外既蓝天,成个tone 好夹好舒服。✨最靓一定系个吊灯,好特别好似万花筒一样,令人赏心悦目。呢度既灯光营造到好优雅浪漫既气氛,情侣黎撑枱脚一流,如果枱上面可以加埋蜡烛就perfect。✨我地唔想食得咁heavy, 因为食饱仲有下场~kaka~所以剩系叫左个汤,意粉同pizza~~ ✨餐前附送既面包,口感松脆,带淡淡既香草味。入面仲有酸酸地既蕃茄干,点埋黑醋好醒神。✨mushroom soup ($78): 汤质地唔会太杰,蘑菇味好浓郁~~质地打到好滑身✨carbonate spaghetti($228): 面头果块薄脆系芝士黎,超香超好食👍🏻 个汁同平时食既carbonate 有d 唔同,呢个食到好浓既蛋香味,捞埋温泉蛋质地更加滑,酱汁更浓郁。意粉够晒烟韧有咬口,烟肉系好厚粒的,加埋蘑菇,蚬肉都几好食。✨seafood pizza($278): pizza 铺满海鲜好丰富,有虾,鱿鱼圈,青口,蟹肉。 最钟意青口够多汁鲜味,蟹肉味道唔

mushroom soup

✨seafood pizza($278): pizza 铺满海鲜好丰富,有虾,鱿鱼圈,青口,蟹肉。 最钟意青口够多汁鲜味,蟹肉味道唔会太淡。车厘茄我都好like~劲爆汁juicy~批边亦好薄好脆, 加埋我最钟意既千岛酱食左三块我居然已经饱左。

Seafood  pizza

✨呢度虽然价钱唔平,不过环境,服务,野食都唔错~而且上菜劲有效率。情侣撑枱脚气氛一流,未黎过点都要试一次💋。

Seafood  pizza
  • mushroom soup