2024-10-03
今日嚟到呢间多国料理嘅餐厅探店,呢度环境舒适,氛围感超正!好啱约会而且上菜嘅速度都几快,侍应态度友善,服务特别周到👍🐑烤焗西班牙伊比利亚羊扒配自家制羊肉肠,红菜头蓉,罗勒莎莎西班牙伊比利亚羊扒肉质结实,味道鲜美,一啲羊膻味都冇!配埋罗勒莎莎呢啲风味强烈嘅酱汁,真系一秒令我返到西班牙🤩仲有餐厅自家制嘅羊肉肠,外脆内嫩仲可以食到优质嘅羊肉味,正呀!🪿慢煮法国鹌鹑配鹅肝意大利饭经过慢煮嘅鹌鹑同鹅肝,已经好软嫩,入口后犹如牛油般喺口里溶化!鹌鹑肉入口细致多汁,仲有粒粒分明嘅米饭又香又软,配搭鹅肝嘅鲜香,真系好爱!🦪法国生蚝而家法国生蚝只需$10一只,仲唔快啲落单咩!蚝肉只只饱满鲜美,入口仲有淡淡嘅海水咸味,又有蚝肉本身嘅甜味!挤上几滴柠檬汁,口感就更加丰富啦,配搭上一杯白葡萄酒,真系幸福嘅一餐~
🐑烤焗西班牙伊比利亚羊扒配自家制羊肉肠,红菜头蓉,罗勒莎莎
🪿慢煮法国鹌鹑配鹅肝意大利饭
🦪法国生蚝