2017-09-05
呢度几有情调 可以静静地享受晚餐因为假期客人比较多 所以我哋就坐左吧枱位但其实望住街境 饮下野我觉得几舒服呢个系分别一人晚餐同二人晚餐 我自己就觉得二人晚餐几抵食嘅 但因为来之前有食过野 所以就决定散叫了前菜我哋叫咗沙律-科布烤鸡沙律$48 其实几大碟 好抵食 有蛋有烤鸡有菜烤鸡比较唔热气得来好香黑松露野菌烩饭$72有系高性价比既选择 以烩饭来讲佢属于中等口感 唔会偏硬都唔会偏软~野菌味几出好爽口 黑松露就锦上添花 更加香M2 招牌猪肋骨配薯角$168(全份)通常啲餐厅嘅全份系等于佢哋嘅半份😱所以叫大左系食唔哂既 个烧汁好香 肉嘅份量都好多 薯角都外脆内软 不过就有少少难切系呢个环境自然想饮番杯酒 我叫做嘅事蜜桃苹果酒 两样都系我钟意嘅嘢估唔到可以mix and match 仲有蜜桃食 不过略甜左少少餐单上面有好多cocktail 都几岩女仔饮佢嘅咖啡都用酒杯装住 chill呢个价钱同呢个情调 性价比确实高
因为假期客人比较多 所以我哋就坐左吧枱位
但其实望住街境 饮下野我觉得几舒服
前菜我哋叫咗沙律-科布烤鸡沙律$48
其实几大碟 好抵食 有蛋有烤鸡有菜
烤鸡比较唔热气得来好香
黑松露野菌烩饭$72
M2 招牌猪肋骨配薯角$168(全份)
通常啲餐厅嘅全份系等于佢哋嘅半份😱
餐单上面有好多cocktail 都几岩女仔饮