🥘Carat butter chicken主要用牛油🧈番茄🍅做既咖哩,口感较杰身,十分挂汁🤤少少辣好惹味👍🏻配naan一流🍴🍴🍴🍴🍴🫓Garlic Naan超级推荐蒜香味🧄比想像大份,有4大片,naan中间有好多蒜蓉同香油,劲香蒜味而且口感酥脆🤩🍴🍴🍴🍴🍴🐔Roasted chicken 香草烧鸡配薯条沙律,烧鸡好易切开,肉唔算好嫩但又唔系好鞋,都ok既,而薯条同沙律份量都算多👍🏻不过可以叫其他更道地既野食😂🍴🍴🍴🍴🍴🍹Mango lassi爱人觉得似芒果乳酪🤣头大就觉得似芒果布甸🤣🤣系好饮既,但价钱比想像中贵左少少🤏🏻🍴🍴🍴🍴🍴总结,多谢爱人拣左间印度餐厅👍🏻环境十分之有情调👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻又坐得舒适,食物质素都不错,最推荐系牛油咖啡鸡🥘同蒜香naan🫓仲有mango lassi🍹价钱都可接受🤩值得再食😆

🥘Carat butter chicken
🫓Garlic Naan