2015-11-23
1947 浏览
喺开饭见到cafe charm攞左第一位,即刻入去睇下先,哗哗啲野食好正咁㖞,约朱古力控友人去食先。八点左右黎到,要等两张枱,都好快有位友人点左朱古力沙冰,佢话朱味浓好正㖞。自己点左mocha grand size,大同细size只差几蚊,贪心嘅我梗系要大杯熊仔拉花好得意呀~朱古力味浓带少少咖啡香,随杯送上姜饼人一只,圣诞节特别版?!哈哈~自己点左黑松露意大利饭,饭煮得软硬适中,酱汁creamy带著黑松露香,啖啖都有杂菌,好正。友人点左明太子烟肉意大利粉,上枱时好香啊!少少辣嘅明太子好惹味,再加上烟肉嘅咸香,整体调味好平均好好味。主角甜品就系为左窝夫而黎,睇下睇下几吸引!!oreo and brownie waffles,窝夫富蛋香外脆内软,brownie劲重朱古力味,oreo甜甜的又脆口,加埋曲奇同朱古力雪糕无敌好味,十个正!食到好饱呀~
八点左右黎到,要等两张枱,都好快有位 友人点左朱古力沙冰,佢话朱味浓好正㖞。 自己点左mocha grand size,大同细size只差几蚊,贪心嘅我梗系要大杯熊仔拉花好得意呀~ 朱古力味浓带少少咖啡香,随杯送上姜饼人一只,圣诞节特别版?!哈哈~ 自己点左黑松露意大利饭,饭煮得软硬适中,酱汁creamy带著黑松露香,啖啖都有杂菌,好正。 友人点左明太子烟肉意大利粉,上枱时好香啊!少少辣嘅明太子好惹味,再加上烟肉嘅咸香,整体调味好平均好好味。 主角 甜品就系为左窝夫而黎,睇下睇下几吸引!!oreo and brownie waffles,窝夫富蛋香外脆内软,brownie劲重朱古力味,oreo甜甜的又脆口,加埋曲奇同朱古力雪糕无敌好味,十个正! 食到好饱呀~