2022-10-02 52 浏览
Bacchus既一人dinner set好抵食,dinner set包前菜、主菜同甜品,环境虽然比较细,但装潢相当具质感,而且坐得都几舒服。服务态度非常好,职员细心讲解每道菜式👍🏻- 夏日风情鹅肝多士厚身鹅肝配上多士,入口即溶既感觉唔错,食完口入面仲有余香。旁边色彩缤纷嘅水果可以解腻。- 招牌漫煮法国黄油鸡Bacchus既黄油鸡应该系我食过最嫩滑,肉质嘅颜色有少少粉嫩,而且肉质完全锁住,果然系餐厅招牌菜👍🏻- 自家制作提拉米苏卖相颠覆我平时对tiramisu既印象,Bacchus Tiramisu既手指饼并无浸落espresso到,而系放系碟上面,塑造出倒泻野既画面,所以手指饼保持香脆口感。整体味道比较甜,份量都比较多。三道菜都有惊喜,一定会再嚟光顾!

- 夏日风情鹅肝多士
夏日风情鹅肝多士

- 招牌漫煮法国黄油鸡
招牌漫煮法国黄油鸡

- 自家制作提拉米苏
自家制作提拉米苏

三道菜都有惊喜,一定会再嚟光顾!
2022-09-05
夏日风情鹅肝多士