2017-09-07 95 浏览
呢间餐厅早就系我既list入面 终于揾到机会试是次系同阿熊庆祝唔知第几个月而到访 去到无咩客人 估计系因为开铺无久 所以未有人流 亦因为咁而获得窗口位 环境好舒服 阁楼好光猛 如果坐里面就会比较暗 餐牌上有唔少嘅选择 今次就拣咗两款主食首先系呢个汉堡 本来系配薯条嘅 但系店员话未有所以转左炸虾 🍤都几爽口 唔系「梅」既 值得一赞而家个burger 都好多汁 个包仲系甜甜地其实食完个burger 都饱左一半 见到呢个咁大份既all day breakfast 真系滴汗😅 不过个牛角包得一半 系有d奇特既😂炒蛋好滑 烟肉亦唔会煎到干争争 牛角包亦好松脆 有酥皮会跌出嚟𠮶只 🥐 本身想点一个靓靓嘅饮品 点知order错左 拣咗呢个荔枝梳打 不过都好fresh 好好饮 唔系死甜阿熊就要是呢个缤纷乐沙冰 开头我话怕好甜 饮落又唔会㖞 仲好龙朱古力味唔知系咪因为餐具一早已经放喺枱 所以比较多指模
呢间餐厅早就系我既list入面 终于揾到机会试

环境好舒服 阁楼好光猛 如果坐里面就会比较暗