2022-05-31
👄Basmati restaurant 👄📍 137 Connaught Rd Central, Sheung Wan🖍Order today: - Mango lassi 芒果酸奶 $37- Chicken Tikka 串烧鸡柳 $88- Pani Puri 炸米饼配薄荷汁 $88- Paneer Butter Masala 特色马沙拉印色芝士 $98 - Cheese Naan 芝士烤饼 $36- Garlic naan 蒜蓉烤饼 $26讲到食印度嘢,香港人就比较少有兴趣,但系呢一间就真系值得你哋一试!首先要赞嘅系佢哋好好客,环境装修都完全系好似置身喺印度嘅皇室餐厅咁,硬件性价比超高!而食物方面,第一样要评价嘅就系烤鸡,从来都冇食过一个印度烤鸡咁滑嫩同埋咁多汁!另外所有嘅咖喱都系水准以上,炸物同naan嘅新鲜即制唔油腻嘅程度,超乎我对印度菜嘅想象!但唔好以为咁高质就会慢条斯理咁出餐,佢嘅出餐速度同食物最水准一样奇高!绝对系超级性价比之选!性感指数💋💋💋💋/5#sexydave #王汉勋 #foodie #food #cordia #美式餐厅 #旺角 #朋友饭聚 #eathere
🖍Order today:
- Mango lassi 芒果酸奶 $37
- Chicken Tikka 串烧鸡柳 $88
- Pani Puri 炸米饼配薄荷汁 $88
- Cheese Naan 芝士烤饼 $36
- Garlic naan 蒜蓉烤饼 $26
绝对系超级性价比之选!
性感指数💋💋💋💋/5
#sexydave
#eathere #852foodie
#love #tgif #instagood #hkblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #foodie #foodlover #foodphoto
#follow4follow #foodporn
#like4like #hkig #852food