同事同我食farewell 饭,所以我地系book 左枱的,不用等。入到去坐低之后有staff同我地介绍原来近来做紧个活动,如果叫那个蚬锅既话,会有个抽卡游戏,从三张卡中抽中Ace今日个蚬锅就可以免费,抽中唔知咩就下次黎免费,抽中第三张就咩都无。有得玩当然叫啦,反正我同啲同事都钟意食蚬的。Da denggggg~ 上菜啦,都几大锅啊,而且非常新鲜,佢黎到既时候啲蚬仲识郁的🙈望住既感觉其实有点心有不忍,唯有转移下视线,倾下计。煲左一阵,个鲜味已经飘紧出黎,好香。啲蚬真系好新鲜,好鲜甜,$98一锅其实都唔算贵,之后食食下佢有专人黎到俾卡你抽。我一抽!woooooo, ACE.  咁就今餐成锅有得免费,顿时觉得所有野更美味haha.食完啲蚬,staff就会同我地加汤打边炉噜。由于我都几钟意食菜,同事为左我叫左三款菜。肉方面,我地都试左澳洲和牛内裙肉、匙柄同埋最后那个好似系有个胸字的。另外仲叫左个牛滑同炸鱼皮。牛肉我个人最喜欢内裙肉,佢比较有肉味同有嚼口,但小心唔好煮太耐,好似好"UN".  而匙柄都好食,佢就比较淋身的。最后有个胸字那个我自己就一般般,因为比较多脂肪,有点油,可能适合啲钟意

Da denggggg~

牛肉我个人最喜欢内裙肉,佢比较有肉味同有嚼口,但小心唔好煮太耐,好似好"UN".  而匙柄都好食,佢就比较淋身的。最后有个胸字那个我自己就一般般,因为比较多脂肪,有点油,可能适合啲钟意半肥瘦的人。
2018-11-27