2023-03-24
生蚝+ 串烧 放提 $490 (一个半小时)真系好多野食🥰✨喜多嬉9品✨- 日本直送象拔刺身 - 鲜味爽口- 喜多嬉牡蛳茶溃饭 - 汤同饭超配合- 二色烧活白鳗 - 香甜肉嫩- 天妇罗秋葵 - 唔油腻非常之脆- 手工月见烧鸟丸 - 鸡肉唔会烧到死硬,- 沾蛋黄食非常提味- 天妇罗紫苏叶吞拿鱼蓉 - 混合吞拿鱼 同 紫苏味👍🏻👍🏻- 喜多嬉牡蛎刺身 - 👍🏻👍🏻- 野菜沙律 - 正常✨串烧 选择✨烧鸟七里香串 / 烧鸟大腿肉串 /烧鸟鸡心串 / 盐烧五花腩 / 烧猪颈肉串 / 烧羊架 / 烧蕃薯仔串/ 烧秋葵串- 鸡心串好食,唔会烧到干晒- 猪颈肉 鸡大腿 烧完都仲肉汁丰富,加埋餐厅特制酱食👍🏻👍🏻✨沾酱 - XO酱,子然酱,蒜蓉酱饮品可口可乐,雪碧,玉泉忌廉,可乐Zero,梳打水,四季春青茶,自家制冷泡茶,梨山乌龙茶,自家制冷泡茶,白桃乌龙茶✨牡蛎刺身伴士佐酢啫喱✨👍🏻👍🏻淡淡蚝味加埋七味萝卜蓉+亮晶晶士佐酢啫喱小小酸咪咪好提鲜,蚝肉爽口新鲜干净无蚝壳👍🏻👍🏻✨铁板烤牡蛎✨👍🏻👍🏻👍🏻熟蚝,好好食,只只饱满多汁,可以加上餐厅特制酱汁,不过我觉得就咁食已经好鲜味,食完再食再食之一✨牡蛎茶
真系好多野食🥰
- 天妇罗秋葵 - 唔油腻非常之脆
- 喜多嬉牡蛎刺身 - 👍🏻👍🏻
- 野菜沙律 - 正常
✨串烧 选择✨
- 鸡心串好食,唔会烧到干晒
✨沾酱 - XO酱,子然酱,蒜蓉酱
饮品
✨牡蛎刺身伴士佐酢啫喱✨👍🏻👍🏻
✨铁板烤牡蛎✨👍🏻👍🏻👍🏻
✨牡蛎茶渍饭✨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
超超超超好食,简单蚝汤加饭,但异常鲜味 加埋只烤蚝 真系食完再食之二