2018-03-06 94 浏览
平时好少食西班牙菜,第一次来呢度食,系朋友话见到佢朋友post过,所以决定来试下。因为我地都路痴既关系,我地拎住google map 跟住行,但见唔到招牌,系睇到定位之下,见有间无招牌既舖头行过去睇原来系呢间😳招牌确实细左d😂我地试左3样野呢个小食好似细细碟咁,但因为系芝士所以其实并唔算少,呢个认真比到惊喜我同我朋友,估唔到呢个配搭咁夹,咸香得黎又辣辣地。听个staff讲呢种辣椒唔系好多西班牙菜舖头会入,个名就忘记左喇😅但对我黎讲系几特别,因为未食过西班牙炒饭~有d似意大利饭感觉个汁酸酸辣辣,加埋柠檬汁几清新海鲜几新鲜,估唔到系青口都ok..嫩的烧汁猪仔骨~就都几大件,味道适中不过相比上面两款就比较上一般d啤酒方面呢道都几多选择,岩晒我呢两款系日本手工啤红色:有淡淡橙皮味,少少甘甜蓝色:比较重麦味,岩女仔饮🤗饮完一支唔够喉,追加一杯draft 呢杯都钟意,比上面两款淡口d饮完有少少芦荟味,几fresh 服务方面,店员好详尽讲解每款啤酒既特色,味道,会推介适合客人既款式到左食物同饮品后,会询问客人意见同介绍下食物的用料,几热心的👍🏻今次试唔到香港制既少爷手工啤,希望下次试到😤同埋都想试下

我地试左3样野
青辣椒芝士巴马火腿卷

但对我黎讲系几特别,因为未食过

西班牙腊肠炒饭

西班牙炒饭~有d似意大利饭感觉
个汁酸酸辣辣,加埋柠檬汁几清新
海鲜几新鲜,估唔到系青口都ok..嫩的
烧汁猪仔骨

烧汁猪仔骨~就都几大件,味道适中
不过相比上面两款就比较上一般d

啤酒方面呢道都几多选择,岩晒我

呢两款系日本手工啤
红色:有淡淡橙皮味,少少甘甜
蓝色:比较重麦味,岩女仔饮🤗

饮完一支唔够喉,追加一杯draft
呢杯都钟意,比上面两款淡口d
饮完有少少芦荟味,几fresh

今次试唔到香港制既少爷手工啤,希望下次试到😤同埋都想试下其他菜式,会再去试埋😁

2018-02-26
青辣椒芝士巴马火腿卷