2021-12-14 165 浏览
今次试左间新开嘅火锅店系120分钟食到饱嘅晚市放题一开始先选择头盘之后就选择汤底我哋叫左$298果个plan除左有美国极品牛肉之外仲有四十几款配料任食食完仲可以去自助甜品区叹甜品另外饮品都系除酒精饮品外任饮酱料区亦有多款酱料任配🔸药膳养生牛奶汤汤底就简左药膳养生牛奶汤,牛奶味闻落几香浓,但又唔会覆盖左食物嘅味道。汤底仲有红枣、人参、花旗参,真系好养生😆🔸老檀酸菜鱼头盘有四款选择,包括鸡煲、酸菜鱼、芝士鸡同蚬煲,我哋就拣左酸菜鱼,酸菜鱼份量适中,鱼片切得够薄身而且肉质十分嫩滑,仲完全唔腥,质素完全拍得住出面嘅酸菜鱼专门店🤩有惊喜!🔸严选美国极品牛肉每枱都会奉送一盘相应返你个plan嘅极品牛肉,我哋呢盘牛就有牛下肩、牛板键、牛胸爽、美国肥牛同埋金钱展。其中我最钟意系牛下肩,肉质鲜嫩,入口即溶,亦好有牛味。其他各款牛都好高质,唔会好重雪藏味。🔸火锅配料各款丸类蔬菜应有尽有,其中虾滑同墨鱼滑都十分出色,两款都好足料,另外鸭血都好好味,唔会一夹就散🔸饮品有各款罐装汽水同自家制饮品选择,佢嘅蜂蜜菊花露好好饮,唔会太甜之余亦好浓菊花嘅香味。🔸精选甜品甜品区真系好有惊喜,选择非常多,除左有大大桶豆腐花
今次试左间新开嘅火锅

🔸严选美国极品牛肉

🔸火锅配料

🔸饮品

🔸精选甜品
甜品区真系好有惊喜,选择非常多,除左有大大桶豆腐花之外,仲有芋圆、小丸子、仙草、椰果任你自由调配。芋圆非常有咬口,食埋仙草下火真系一流!
2021-12-12
  • 酸菜鱼