2010-02-22 18 浏览
在此之前之前只食过一次euro go go (昂坪360), 当时已经被佢既蜜糖鸡翼吸引, 即焗已经够吸引, 蜜糖更加落足料, 心想终有一日会再帮衬, 点知...人就系咁犯贱, 最近既唔帮衬, 系觉得隔离饭香, 隔左年几, 住荃湾咁耐都未帮衬过, 今日终于心血来潮决定再探呢个老朋友!因为只有一个人, 眼阔肚窄下只好叫一碟意粉, 既然系叫, 当要叫个好的! 最后叫左貌似推介既 "辣肉肠火腿烟肉意粉"虽然算系快餐店类, 但全部即叫即做, 只要揾位坐底, 自然会有专人送到, 唔想饮冻野问佢拎左杯热水亦都好快送到值得一提既系此 euro go go 系商场 (绿杨坊) 现时服务满意度系排第一位的, 系商场入面有表扬牌辣肉肠火腿烟肉意粉: 意粉比较细碟, 一个成年男人应该系唔够饱的, 幸好当日 lunch 食到好饱, 这个份量刚好, 以如此意粉份量黎讲, 𩠌真系算多, 食落之下可以用"啖啖肉"黎形容, 辣肉肠 feel 到有少少辣 (超微量), 即叫即做既新鲜加上热腾腾既意粉, 以 $34 来说我算是很满意了要弹既系佢同一般既麦记一样, 叫一杯野饮系可以任坐的, 呢个系好处亦系唔好处, 当想揾位

要弹既系佢同一般既麦记一样, 叫一杯野饮系可以任坐的, 呢个系好处亦系唔好处, 当想揾位食野就比较尴尬, 而且因为佢系室内, 并无 "euro" 果一种露天 feel, 不过相信只有昂坪360分店才可有这种享受了
辣肉肠火腿烟肉意粉
好多𩠌!