2023-04-13
伏特加蕃茄虎虾意粉$138牛油蒜香龙虾多士$178青瓜咖啡$48Creambbulee$46喺女人街无意中发现呢间西式Cafe,比呢个名同门面吸引住左,白色水泥外墙加上不规则玻璃门的门口,待应安排坐上层,装修好简单,呢度空间感足够,唔会迫有两个位置系榻榻米,啱晒港女打卡😌先来杯青瓜咖啡,青瓜汁加上特浓咖啡加奶,几清爽嘅味道,好特别,夜晚饮感觉唔会太Heavy.另一杯焦糖炖蛋咖啡,特浓偏酸但顶上配返烧过嘅脆脆焦糖,成杯捞匀饮味道好夹唔会好甜,咖啡酸味减少.好喜欢💕对呢个伏特加蕃茄虎虾意粉有少少期待,加左酒但味道唔重令到个蕃茄酱酸酸辣辣,每条意粉都好浓厚完满挂汁啊!好好食😋2只虎虾好大系爽口嘅肉,煎得好好唔会鞋口.好大份牛油蒜香龙虾多士,有一只龙虾钳肉,满满嘅小龙虾肉配炒蛋,两块面包非常好食..本身系面包控嘅我欣赏佢哋用咗合桃杏脯面包,令到成件事好丰富.薯条沙律都好多🤩唯一系炒蛋可以再滑啲.整体来讲,食物嘢饮都好有惊喜.系cafe嚟讲系比较特别嘅味道,食到用心嘅食物自然开心会想返兜再食.每一位侍应都好有礼貌同亲切,咖啡系友善靓仔待应推介比我哋,无介绍错啊!榻榻米位置用嚟打卡
牛油蒜香龙虾多士$178
青瓜咖啡$48
Creambbulee$46
喺女人街无意中发现呢间西式Cafe,

有两个位置系榻榻米,啱晒港女打卡😌

先来杯青瓜咖啡,青瓜汁加上特浓咖啡加奶,
几清爽嘅味道,好特别,夜晚饮感觉唔会太Heavy.
好喜欢💕

薯条沙律都好多🤩唯一系炒蛋可以再滑啲.

榻榻米位置用嚟打卡一流,不过坐得耐就有啲脚痹同着裙唔方便.