2022-10-23
之前成日经过但系都冇入嚟,咁啱今日同个friend约咗下午茶时间吹水,又好想食韩国嘢 好挂住个芝士排骨,然后我朋友话食过呢间好食,就带咗我入嚟试烤芝士牛排骨$238份量相当足够,因为其实我都系两个人食,见到已经觉得非常邪恶,咁啱叫咗个炒饭 ,送饭一流,扯开啲芝士,系完全唔会好干身,好轻松咁样就可以包住食,而且个牛肉腌咗一定有一定嘅时间,超级入味。本来系谂住食猪嘅,不过餐厅太好卖已经卖晒,迟咗添 不过呢个牛都好出色,我会再嚟食呢个!(o^^o) 都好多好足料,成个组合Juice得来唔会好干芝士蛋熔岩泡菜炒饭$138芝士泡菜炒饭,你会见到佢真系即时整,热辣辣咁上嚟,啲蛋嘅状态去到七八成熟,而且佢个外型好讨喜,紫菜亦都好足够,两个即刻用匙羹捞匀,见到带有芝士丝,好有feel,因为好怕食芝士但系见唔到芝士丝,呢度呢度系满足到我嘅,味道因为有泡菜喺度所以都好足够,我觉得买芝士排骨或者芝士牛,配饭真系好夹,或者下次可以叫紫菜饭都得。冻红枣茶$38都好钟意红枣,所以见到有都会嗌,呢间嘅红枣份量系够嘅,我就觉得佢略带甜甜,我自己都加咗两次水,都仲有红枣味嘅,咁样都叫扺饮嘅😂😂柚子乳酪奶昔$58估唔到柚
烤芝士牛排骨$238
芝士蛋熔岩泡菜炒饭$138
冻红枣茶$38
柚子乳酪奶昔$58
估唔到柚子上到嚟系呢个颜色,见到都有少少吓亲,但系饮落佢又唔错㖞,轻轻嘅柚子味+乳酪,好夹