2021-02-24
依家安心出行一系qr code 一系填纸。 去到见佢地放左纸系门口面包柜上面, 入去问收银可唔可以填左先, 谂住一路慢慢写一路等咁有位可以快d入去。 因为得我一个等紧。 点知坐门口既收银同你讲我唔知,叫你出去等。我再问一次, 佢都系话唔知,叫你出去出面等人黎安排。 一系得一系唔得,咩叫唔知? 坐门口可以唔知? 已经嬲嬲地。 呢个时候有个侍应行黎又系话冇位系咁叫我出番去。 我再问一次系咪可以填住等, 佢都系叫我出去门口等,好似我想冇位都冲入去坐咁。 完全冇答过我,更加唔使指意佢会话你听点解我排第一唔可以拎纸写。 如果你要写exactly 入去果一分钟既时间咁你可以讲,而唔系不停赶我出去啰。 真系火都黎。 既然不停比人赶走咁冇理由仲要食佢, 旺角咁多野食冇必要去受佢气。最后走左,完全唔想帮衬。