餐厅: YAKINIKU KAKURA (Tower 535)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
以前夜晚嚟食过二人套餐 印象好深刻 质素唔错之余性价比高 地方仲好阔落 咁啱平日出开嚟 难得有机会食到午市套餐 梗系要试佢午餐有两大类 分别系烧肉套餐同埋午市定食 一个人烧烤感觉都系争紧啲 所以嗌咗最平嘅石头锅饭 加埋一都唔过100🇰🇷以香港而家嘅物价 我对于喺铜锣湾闹市食午餐套餐 本身就冇乜期望 不过估唔到都几抵食!❤️‍🔥套餐包咗海带汤 沙律 前菜 甜品同饮品 全部味道都几好 冇交hea货 尤其是系前菜 就算系午餐都食到居酒屋款式嘅煮牛舌 仲有沙律嘅柚子酱汁都系好味😎😎石头锅配菜就多菜少肉 都系正常配置🤔 入面已经落咗酱汁 个人嚟讲略嫌捞完之后咸咗少少 可能我本身食得比较清 不过味道系惹味嘅 小小咸可以接受🙂‍↕️ 走𠮶阵问咗店员 佢话如果下次想酱汁另上都可以同佢讲声 几helpful🫡 最抵赞嘅位系佢个石头锅真系好够热 轻松有饭焦 呢个就系烤肉店嘅优势👍🏻👍🏻👍🏻最后甜品都系好有诚意 同夜晚差唔多 系杏仁豆腐同雪糕糯米糍 88蚊真系冇expect咁多🤣 食到后面甚至开始有啲怀疑😂整体嚟讲真系觉得非常之抵食 虽然价钱唔算好平民 但系如果想食得唔错食得舒服 呢度真系好好嘅选择 满足度非常

前菜

石烧肉泡菜锅饭

甜品

整体嚟讲真系觉得非常之抵食 虽然价钱唔算好平民 但系如果想食得唔错食得舒服 呢度真系好好嘅选择 满足度非常高😳

另外餐厅拣音乐都有品味 JPOP爱好者表示耳机都唔驶带😂😂😂

评分 (🌕🌕🌗:正常)
性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
服务:🌕🌕🌕🌕🌑
价钱:🌕🌕🌕🌕🌑
卖相:🌕🌕🌕🌑🌑
环境:🌕🌕🌕🌕🌗
结论: 午市真心抵食 坐得又舒服 下次试下烧肉套餐

⛺YAKINIKU KAKURA (Tower 535)
📍铜锣湾谢斐道535号Tower 535 1楼101-102号舖

🔖
#fml_causewaybay
#fml_japanesecuisine
#fml_koreancuisine

🧲
#铜锣湾 #铜锣湾美食 #铜锣湾餐厅 #铜锣湾食乜好
#causewaybayfood #hkjapanesefood
#hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #hongkongfoods #hongkongfoodguide #hkfoodie #hkfoodies #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodporn
2024-09-25
石烧肉泡菜锅饭