2018-09-17 1132 浏览
不知所谓的火锅店,食物垃圾,服务零分,食到一肚火。 见佢系大围开左咁耐未食过试下啦,即「中伏」。$988 个九层塔完全呃钱,份量奇少,海鲜唔新鲜,食头3层都系蚬,蚬同蚬,无错,加埋都唔知够唔够半斤既蚬,咁就1/3个塔!第4层迷你带子,细过你食带子肠粉入而果粒带子,第5层8片仔鱼,随鱼附送鱼鳞,第6层同7层分别系蟹同龙虾,不过都系超迷你,最底层就系靭过香口胶嘅鲍鱼,食完都唔知食左咩落肚,咁就盛惠$988。另加啲火锅配料都系十分极之唔掂,水饺有酸味,叫佢退返,职员即刻耍太极,话如果退佢要写报告㖞,咁既藉口真系闻所未闻!跟住叫左个乌东,点知得一个,咁就收$40大元,即刻xyz#%... 三个字讲哂「贵夹少」,都唔想再讲点差。食物唔掂,我当我地唔好彩,最多下次唔再来,点知一收到张单即刻火都黎,手抱婴儿和两岁都照计酱油钱($17位),照计酸菜钱($24位),无x野呀,问佢话摆左位就要收钱,咩手法呀,任「㓥」? 食物呃秤都唔够,连呢啲都要呃,呃人呃到尽,绝对不会再帮衬!!!!