2013-05-14
每次lunch time去买早餐比老公时, 我都会行过呢间野, 佢唔系开左好耐, 但见佢话煎饼已好想好想试!! 但唔知点解梗系无的起心肝试!!!前日, o系公司收到张宣传单张, 系呢间老公煎饼既coupon, 买任何煎饼你用呢张coupon就可以半价有饮品或小食! 好一个理由比我去试!!今日lunch time终于走去买!! 我首先试左个"上海肉松煎饼", 系有猪肉松同辣菜甫, 我用张coupon叫左个香麻藕片!! 埋单都系$42蚊!! 唉...O系中环你食个42蚊既LUNCH, 算好抵架勒...件野好大件!! 食一件都好饱好饱!! 不过我唔钟意佢有芫茜O系入面!! 唔钟意芫茜浸味, 如果无左佢, 我觉得个煎饼会好好味!! 同埋个辣菜甫我个人觉得都几辣, 不过系可以接受既!!我见好多人都系叫烤鸭煎饼, 等我又试下先!! 不过听日我要试左其他味先!! 听日要试星洲甜煎饼!!!