2024-12-28 1050 浏览
好少写食评会唔讲食物,讲环境,我只能说佢食物真系几好食,所以我都重复去咗两三次。但有啲令我却步嘅系佢一直都打开道门,好明显就系想悭返啲冷气钱等自然风入嚟,老实讲秋天我觉得冇问题,但系冬天好冻嘅时候真系搞唔掂,尤其是坐近门口𠮶几张枱,我一路坐嘅时候见到门口𠮶几张枱啲客系咁转位去入少少。其实啲员工都知道啲客觉得冻同大风,都唔肯闩𠮶道门,好心你哋有心做就唔好悭𠮶啲钱,你摆得几张枱近门口,但系𠮶几张枱又冇客肯坐,其实有乜意思?搞到我一路食嘢一路冻到震,问个员工可唔可以闩门,佢又话公司话唔可以。老细唔喺度我都费事为难佢哋。希望老细睇到呢个食评反思一下,间餐厅除咗食物,服务同环境都好紧要。