2022-08-09 208 浏览
呢个蒜蓉炸鸡餐用K F C嘅程式去直接购买比喺门市𠮶度购买更加平$5。我系入到舖头𠮶阵时先至发现呢个程式系有咁大嘅作用。事不宜迟即刻讲下个味道系点样。呢个系佢嘅生菜沙律,加咗好多嘅沙律酱落去平平无奇。份量亦都唔多。 KFC嘅汽水都系百事。我叫咗走冰冇乜汽。呢个蒜蓉炸鸡真系不得了。蒜蓉酱喺𠮶个鸡皮上面铺住一层,一咬落去成手就算系隔个手套都feel到蒜蓉𠮶个热油流咗出嚟,好入味。真正咬落去嘅𠮶一刻即刻食到一种蒜油味。鸡肉好滑。鸡皮因为有一层蒜蓉嘅油喺上面堆积,所以食落去冇咁干。相比之下佢送嘅𠮶一只家乡鸡真系平平无奇,冇乜味道。最后再食个葡挞,一餐热气又惹味嘅晚餐就咁样完成✅。我觉得KFC嘅葡挞真系好食过鸡。

KFC嘅汽水都系百事。我叫咗走冰冇乜汽。