2018-01-30 178 浏览
每次去荷里活广场行街总会经过Crostini, 装潢好靓, 今次终于忍唔住要去试下啦!!除左牛角包出名, D曲奇都唔差,,,我自己都几中意食甜品, 加上见到佢地有卖曲奇, 紧系要入货啦~~~~海盐朱古力伯爵茶曲奇, 包装好精美架, 就快情人节, 送礼都一流.......浓浓既伯爵茶味沟埋朱古力, 可能有海盐既关系, 不会超级甜, 味道刚好~~~全日早餐, 单是卖相已经很有诚意, 有齐炒滑蛋 、薯角、煎双肠、烟肉、茄汁豆、沙津蕃茄同多士...香肠同火腿都唔系平价货色, CP值好高!!烟肉煎得够香脆, 又不太干......炒滑蛋口感软滑, 份量足, 超饱海盐焦糖朱古力入口幼滑, 味道细腻饱满, 咸甜味平衡.  口感层次鲜明!!~~蒜香烤猪PIZZA, 即叫即焗的关系, 店员表示要等15-20分钟, 好新鲜!!~个薄饼又大又热辣辣,  芝士好多好正, 而且仲系parma ham , 入口即融~~至尊曲奇礼盒, 一共有6款口味!!!!决定买黎送礼!!!

至尊曲奇礼盒, 一共有6款口味!!!!决定买黎送礼!!!