2024-10-31 279 浏览
今晚想过来食川菜, 叫左串烧羊肉🐑, 大盆🥬花菜, 干锅鱼🐟杂, 铁板水晶粉, 水煮🐟生鱼, 叫左一枝天地一号苹果🍎醋, 另外友人话想食桂花冰粉, 等左一阵送来天地一号, 雪得好冰冻👍😅饮落又唔系好冻, 少少酸酸地几舒服, 之后🐏送来串烧羊肉, 第一次食, 食落好新鲜好好味, 又唔会好重羊的苏味😄唔错, 如果饮啤酒, 应该会几夹😁, 之后再送来大盆花菜, 每次必点😋😋花菜即系椰菜花, 不过佢依度系用福建椰菜花, 比普通椰菜花更甜, 虽然佢落左少少肉, 但食落又唔会好油👍, 再来铁板水晶粉, 加左d椰菜炒, 食落好爽口, 不过我个人就觉得油左少少😅😅, 之后再送来水煮生鱼, 佢入面有d芽菜椰菜少少薯粉, 但鱼片都有dd骨, 再之后送来干锅鱼杂, 依个就唔系太好, 太多配菜, 鱼杂数得出, 而且好碎, 夹起上来都不容易, 全部都系要BB辣, 水晶粉就唔辣, 查实整体唔差, 可能客人不多, 味道比之前好, 但与其他分店比较, 还是佐敦最好, 其次元朗了😁最后友人话想食碗桂花冰粉, 依个我也第一次, 好冰冻, 少少食到桂花的清甜味, 食落几舒服🤩唔错
2024-10-30